17:36 29.03.2017

Кемерон про ситуацію в Україні: Корупція - це пухлина, що вбиває країну

1 хв читати
Кемерон про ситуацію в Україні: Корупція - це пухлина, що вбиває країну

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон вважає одним з найважливіших викликів для України високий рівень корупції, а також російську агресію.

"Рівень корупції в Україні дійсно неприпустимий. ... Це ракова пухлина, яка вбиває країну", - сказав він у Києві в середу під час публічної лекції, організованої Фондом Віктора Пінчука.

Серед викликів сучасності, з якими стикається Україна, він назвав ризик того, що українське питання піде з міжнародного порядку денного, а також необхідність розбудови взаємовигідних відносин з США. Д. Кемерон зазначив, що Росія порушила міжнародне право, увірвавшись на територію України.

Екс-прем'єр нагадав, що Великобританія завжди підтримувала Україну як у військовому плані, так і політично і дипломатично. За його словами, також дуже важливо боротися з російською пропагандою.

"Ваша країна веде війну, але також модернізувала війська, оновила уряд, реформувала інституції, поліпшила бізнес-клімат, прагне до відкритості швидше, ніж які-небудь інші країни... Путін сподівався, що ваша країна розвалиться, але вона не розвалилася. І ви маєте пишатися тим, що ви зробили", - наголосив політик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА