12:55 18.05.2017

У Порошенка найвищий президентський рейтинг - опитування

2 хв читати
У Порошенка найвищий президентський рейтинг - опитування

За чинного президента України Петра Порошенка на президентських виборах готові проголосувати в першому турі 10,3% українців, лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко підтримали б 9,5% і лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка - 8,9% , про що свідчать дані опитування Центру Разумкова.

Згідно з даними, лідер партії "За життя" Вадим Рабинович отримав би 8,1% електоральної підтримки, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко - 7,8%.

За лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка готові віддати свій голос 5,8% учасників виборів, мера Львова Андрія Садового - 4,4%, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана - 3,4%, лідера партії ВО "Свобода" Олега Тягнибока - 2 , 9%, народного депутата України Надію Савченко - 2,4%, лідера суспільно-політичного руху "ДІЯ" ("Державна ініціатива Яроша"), народного депутата України Дмитра Яроша - 2,1%, мера Києва Віталія Кличка - 1,9%, лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка - 1,8%, лідера КПУ (заборонена в Україні) Петра Симоненка - 1%.

Дослідження проведено з 21 до 26 квітня 2017 року. Опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму і окупованих територій Донецької і Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Вибірка опитування будувалася як багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА