10:13 09.06.2017

Кличко заявив, що надав НАБУ всю необхідну інформацію про своє майно

2 хв читати
Кличко заявив, що надав НАБУ всю необхідну інформацію про своє майно

Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко заявив, що задекларував згідно із законодавством усе, що йому належить, і всю необхідну інформацію та пояснення давно надав Національному антикорупційному бюро України (НАБУ).

"Щодо "сенсації" про нібито розслідування моїх нібито незадекларованих будинків. НАБУ перевіряє мою декларацію? Так. Це їхня робота - перевіряти інформацію, зокрема, і за зверненням громадських організацій, депутатів чи журналістів. Перевіряти, навіть коли справи фактично немає, і коли примушують робити це повторно... Всю необхідну інформацію і пояснення я надав НАБУ вже давно", - зазначив В.Кличко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, повідомляє прес-служба КМДА в п'ятницю.

Мер Києва наголосив, що все, що йому належить, він задекларував - чесно і згідно із законодавством.

"Когось цікавлять будинки? Теж говорив, що належать вони компаніям мого брата. Як я чи мій брат заробили свої стани? Про це знає весь світ. Тому, "друзі", не шукайте чорну кішку в темній кімнаті", - написав В.Кличко.

Напередодні в четвер, 8 червня, радіо "Свобода" з посиланням на відповідь НАБУ громадській організації "Центр протидії корупції" повідомило, що детективи НАБУ зареєстрували кримінальне провадження за фактом можливого декларування недостовірної інформації (ст. 366-1 Кримінального кодексу України) мером Києва В.Кличком. "Кримінальне провадження щодо невказаних в електронній декларації маєтків у Гамбурзі й Лос-Анджелесі, якими користується родина Кличка, НАБУ розпочало після звернення юристів Центру протидії корупції", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА