16:31 20.06.2017

Вже троє представників "Самопомочі" оголосили голодування

2 хв читати
Вже троє представників "Самопомочі" оголосили голодування

Кількість народних депутатів з фракції "Самопоміч", які оголосили голодування, збільшилася до трьох, повідомив лідер цієї фракції Олег Березюк.

"До нас приєднався Тарас Пастух (народний депутат з "Самопомочі"- ІФ)", - сказав О.Березюк агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Він також повідомив, що ніхто з нинішніх офіційних осіб йому не дзвонив. "Подзвонив Віктор Ющенко (президент України в 2005-2009 роках - ІФ), сказав, що підтримує, що з нами", - розповів О.Березюк.

Керівник фракції також сказав, що почувається добре. За його словами, вранці приходили лікарі-волонтери, щоб виміряти артеріальний тиск, але він сказав їм, що все нормально і перевіряти тиск ще рано.

За словами віце-спікера Верховної Ради Оксани Сироїд (обрана в парламент за списками Всеукраїнського об'єднання "Самопоміч"), яка вранці у вівторок теж оголосила голодування, сьогоднішній виступ у парламенті від фракції "Блок Петра Порошенка" роз'яснив, чому керівництво країни "тримає в заручниках" жителів Львова.

"... сьогодні було озвучено з трибуни, що президент тримає в заручниках львів'ян, тому що він хоче прибрати міського голову Львова (Андрія Садового - ІФ). Цього не можна так залишати. Це просто вершина свавілля. Це мій особистий протест проти свавілля, і моє бажання захистити місто, і тому я тут разом з Олегом Романовичем (Березюком - ІФ) ", сказала О.Сироїд агентству.

За її словами, зараз "нічого не вартує повернути цю ситуацію в протилежний бік". "Вони ж це довільно здійснили, вони ж ніяких юридичних рішень не приймали, як привели до цієї ситуації - так само можуть відмотати її назад", - вважає О.Сироїд.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", народні депутати, які оголосили голодування, наразі сидять у тіні на сходинках Будинку з хімерами (одна з будівель Адміністрації президента - ІФ) на вулиці Банковій. Морально підтримати їх прийшли в перерві між засіданнями парламенту колеги з фракції "Самопоміч". Поряд стоять дві розкладачки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА