10:24 22.06.2017

Подання ГПУ на зняття з нардепів недоторканності до профільного комітету Ради не надходили - Пинзеник

1 хв читати
Подання ГПУ на зняття з нардепів недоторканності до профільного комітету Ради не надходили - Пинзеник

До регламентного комітету Верховної Ради наразі не надійшло жодного подання про позбавлення недоторканності народних депутатів від Генеральної прокуратури, заявляє перший заступник глави регламентного комітету Павло Пинзеник.

"На сьогодні ніяких документів, що стосуються подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів України, ... немає", - заявив П.Пинзенник журналістам у кулуарах парламенту в четвер.

Як повідомлялося, в середу ввечері прес-секретар голови парламенту Андрія Парубія Андрій Ковальов повідомив, що подання на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів надійшли до Верховної Ради і спікер направив їх до регламентного комітету. За його словами, подання надійшли на Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (група "Воля народу"), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва - фракція "Народний фронт") і Борислава Розенблата (фракція "Блок Петра Порошенка").

Перед цим генеральний прокурор Ю.Луценко повідомив про направлення до парламенту подань про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт О.Лозового, О.Довгого, Є.Дейдея і Б.Розенблата. Пізніше прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що Ю.Луценко вніс до парламенту подання про згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт М.Полякова.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА