14:23 06.07.2017

Суд оштрафував нардепа Різаненка за водіння в нетверезому вигляді

1 хв читати
Суд оштрафував нардепа Різаненка за водіння в нетверезому вигляді

Деснянський районний суд Києва оштрафував народного депутата фракції "Блок Петра Порошенка" Павла Різаненка за водіння в стані алкогольного сп'яніння на суму 10 тис грн і позбавив права кермувати транспортними засобами строком на рік.

Як повідомляє депутат Київської обласної ради Олег Кіщук, відповідне рішення суд ухвалив у четвер. "Як встановлено судом, депутат Різаненко перебував у нетверезому стані за кермом і намагався уникнути відповідальності", - повідомив він.

За словами О.Кіщука, П.Різаненко сам підтвердив факт вживання алкоголю. У суді також зазначили, що показання алкотестера були високими.

У свою чергу, П.Різаненко висловив задоволення таким рішенням суду. "Закон - один для всіх... Радує, що нарешті поліцейські та судді не поділяють порушників на "звичайних" громадян і "привілейованих осіб". Це для тих, хто вважає, що в країні нічого не змінилося. Невідворотність покарання в дії", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

При цьому П.Різаненко уточнив, що за рішенням Деснянського суду був позбавлений права кермування автомобілем терміном на один рік і зобов'язаний сплатити штраф у розмірі 10 тис 200 грн "за водіння автомобіля з показником 0.27 проміле (за норми 0.2, похибка становить 0.05 проміле)".

П.Різаненка затримали співробітники патрульної поліції 28 травня ввечері, коли перебував за кермом позашляховика Porshe Cayenne.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА