14:52 21.07.2017

На зустрічі Порошенка і Лукашенка в АПУ пробілоруська активістка спробувала провести акцію, а главі прикордонслужби Назаренку стало зле

2 хв читати

Дівчину, що оголила груди і вигукувала "Живє Бєларусь" вивели співробітники держохорони з церемонії підписання українсько-білоруських міжурядових документів в Адміністрації президента України у присутності президентів держав Петра Порошенка і Олександра Лукашенка.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", через кілька хвилин після початку церемонії підписання міжурядових договорів у присутності глав двох держав молода дівчина скинула з себе піджак, оголила груди, на яких було написано "Живє Бєларусь"!. Ці ж слова вона вигукувала увесь той час, доки присутні на заході співробітники державної охорони намагалися її вивести. Після цього інцидент був вичерпаний.

Співробітник прес-служби глави Української держави підтвердив, що ця дівчина пройшла на подію як акредитований співробітник ЗМІ.

У прес-службі столичної поліції повідомили агентству, що у зв'язку з інцидентом, що стався в ході підписання двосторонніх документів у присутності президентів України і Білорусі, на місце виїхали співробітники Печерського райуправління поліції в м.Києві для з'ясування обставин.

Кілька українських ЗМІ повідомляють, що дівчину, що влаштувала акцію, звуть Анжеліна Діаш і вона є активісткою руху "Femen".

Пізніше під час виступу О.Лукашенка одному з членів української делегації стало погано, і його винесли на руках із зали, де проходила зустріч президентів із представниками ЗМІ.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відчув нездужання глава Державної пограничної служби України Віктор Назаренко. Йому оперативно надали медичну допомогу.

У зв'язку з інцидентом президент Білорусі був вимушений на якийсь час перервати свій виступ.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА