15:25 09.10.2017

Проведення ПА НАТО в Україні у 2020 році – найпотужніший сигнал солідарності і підтримки від Альянсу

2 хв читати
Проведення ПА НАТО в Україні у 2020 році – найпотужніший сигнал солідарності і підтримки від Альянсу

 Президент України Петро Порошенко назвав украй потужним сигналом солідарності з Києвом з боку НАТО рішення провести в Україні Парламентську асамблею Північноатлантичного Альянсу в 2020 році.

"Навесні 2020 року Україна прийматиме Парламентську асамблею НАТО. Для нас це вкрай потужний сигнал солідарності й підтримки у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність від країн Альянсу", – написав П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок удень.

У свою чергу, глава МЗС України Павло Клімкін у своєму акаунті у Twitter також привітав рішення ПА НАТО щодо підтримки України і запросив "наших друзів в Україну у 2020 році".

"Нам буде що показати і про що поговорити. 2020 – переломний етап нашої військової реформи згідно зі стандартами НАТО!", – додав глава українського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомлялося, 8 жовтня ввечері перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що в Україні у 2020 році вперше відбудеться Парламентська асамблея Північноатлантичного альянсу.

"Тільки-но отримала СМС від голови нашої парламентської делегації в ПА НАТО Ірини Фріз з важливою і прекрасною новиною. Вперше в 2020 році в Україні відбудеться Парламентська асамблея НАТО", – написала вона на своїй сторінці в "Фейсбуці".

І.Геращенко вважає, що Україна робить правильні кроки на євроатлантичному шляху. "Прекрасна робота нашої делегації ПА НАТО в Бухаресті, де сьогодні було ухвалено це рішення. Ми на правильному євроатлантичному шляху!", – написала вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА