19:44 17.10.2017

Парубій пообіцяв поставити в четвер на голосування два законопроекти про скасування депутатської недоторканності та закон про вибори

2 хв читати
Парубій пообіцяв поставити в четвер на голосування два законопроекти про скасування депутатської недоторканності та закон про вибори

Голова Верховної Ради Андрій Парубій має намір поставити в четвер на розгляд два законопроекти про скасування депутатської недоторканності, а також зміни до виборчого законодавства, заявив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Мустафа Найєм.
"... Андрій Парубій пообіцяв особисто, дав слово честі, що в четвер вони поставлять два закони про (скасування - ІФ) депутатської недоторканності - наш і президентський. Той, який пройде, той і буде прийнятий і відправлений до Конституційного суду", - сказав він в ефірі телеканалу NewsOne у вівторок ввечері.
За словами М.Найєма, друге питання, яке розглянуть на пленарному засіданні в четвер, - це виборче законодавство.
"У нас є п'ять законопроектів, які будуть розглядатися в четвер. Якщо немає - то на наступному пленарному тижні", - сказав нардеп.
Він також повідомив про досягнення домовленості, що автори законопроекту про антикорупційний суд відкличуть його і "дадуть нарешті президенту можливість внести свій законопроект".
Крім того, М.Найєм зазначив, що спікер парламенту і фракції більшості мали намір звинуватити у зриві розгляду і голосування за медичну реформу організаторів і учасників акції біля будівлі Верховної Ради.
"Що вони хотіли? Вони хотіли закрити сесію, покласти всю відповідальність за те, що провалена медична реформа на людей, які стоять на вулиці і вимагають скасування недоторканності і (створення) антикорупційного суду, і таким чином зробити винними всіх тих депутатів і людей, які вийшли на вулицю, і в провалі медичної реформи, і в провалі голосування за (скасування) депутатську недоторканність, і в голосуванні за антикорупційний суд і виборчі правила ", - поділився думкою нардеп.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенатор США Грем: Путін - не легітимний президент, закликаю адміністрацію Байдена підтримати включення РФ до списку країн-спонсорів тероризму

Виділення Конгресом макрофінансової допомоги Україні критично важливе - Зеленський на зустрічі з Гремом

Президент Литви: Ми маємо бути тими, хто встановлює правила для майбутнього, не Путін

Зеленський зустрівся із сенатором США Гремом у Києві - посольство США

Боррель про EURO5 млрд військової допомоги: Ми продовжимо підтримувати Україну, чого це не коштувало б

Глава Євроради закликав зміцнити оборонний потенціал Європи, перейти в режим "воєнної економіки"

Австрія здатна очолити міжнародну коаліцію з гумдопомоги Україні - Стефанчук

Комітет із нацбезпеки обговорив поправки щодо регламентації вилучення транспорту в законопроєкті про мобілізацію - Фріз

Китай розглядає можливість участі в інавгураційному Саміті миру - посол Китаю у Швейцарії

ЄС: Російські вибори на тимчасово окупованих територіях України незаконні

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА