08:54 18.10.2017

В Університеті Джорджа Вашингтона пройшла дискусія "Війна проти України і Мінський процес"

1 хв читати
В Університеті Джорджа Вашингтона пройшла дискусія "Війна проти України і Мінський процес"

Посол України в США Валерій Чалий взяв участь у дискусії в Університеті Джорджа Вашингтона на тему "Війна проти України і Мінський процес", разом дипломатами з Європейського Союзу і Естонії, а також керівником Центру Атлантичної Ради  Діно Патріком  і послом Джоном Гербстом, повідомляється на сторінці в "Фейсбук" Посольства України в США.
"Валерій Чалий зазначив, що Україна щодня бореться проти російської агресії на Донбасі і вимагає подальшої єдності США і ЄС і солідарності з Україною, а також підтримки з боку США для відновлення свого суверенітету і територіальної цілісності. Він поінформував про зусилля, які докладає Україна для подолання агресії, перетворень в країні і відновлення миру", - йдеться в повідомленні Посольства.
Політичний директор МЗС Естонії наголосив, що ЄС і далі буде дотримуватися продовження санкцій проти РФ до повного виконання нею Мінських домовленостей. Заступник Посла ЄС в США Каролін Вічині зазначила, що питання відновлення миру в Україні є пріоритетним серед питань безпеки для ЄС і нагадала про невизнання протиправної анексії Росією Криму. Посол Джон Гербст присвятив свій виступ геополітичним аспектам російської агресії проти України як суверенної держави, яка прагне реалізувати свій демократичний і європейський вибір. Він також запевнив українських дипломатів в підтримці України з боку Адміністрації та Конгресу США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА