11:50 18.10.2017

На мітингу біля ВР були і ті, хто прагнув змін, і ті, хто намагався дестабілізувати ситуацію, - Гройсман

1 хв читати
На мітингу біля ВР були і ті, хто прагнув змін, і ті, хто намагався дестабілізувати ситуацію, - Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що на мітингу біля будівлі Верховної Ради у вівторок, 17 жовтня, були і ті, хто щиро прагне змін, і ті, хто намагається дестабілізувати ситуацію в країні.

"З одного боку люди, які прийшли висловити своє цілком глибоке переконання в необхідності змін, і ті, хто готовий важко працювати над цими змінами, а з іншого боку прийшли й ті, хто нічого не збирається взагалі робити", - сказав він під час засідання Кабінету Міністрів України в середу.

В.Гройсман зазначив, що деякі учасники акції намагаються дестабілізувати ситуацію в Україні й "ослабляти країну в такий важкий для нас час".

Як повідомлялося, у вівторок, 17 жовтня, біля Верховної Ради в Києві зібралося близько 4 тисяч осіб. У мітингу взяли участь представники різних політичних сил і громадських організацій, таких як "Рух нових сил", "Батьківщина", "Самопоміч", "Громадянська позиція Анатолія Гриценка", "ДемАльянс", "Свобода" та Національний корпус. Серед вимог учасників акції - скасування депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду та впровадження пропорційної виборчої системи з відкритими списками.

Організаційний комітет акції "Велика політична реформа", яка стартувала у вівторок біля будівлі Верховної Ради, заявляє про мирний характер акції і закликає продовжити протест у четвер, 19 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА