08:19 25.10.2017

Якщо ГПУ ініціює зняття з мене недоторканності, я проголосую "за" - Соболєв

2 хв читати
Якщо ГПУ ініціює зняття з мене недоторканності, я проголосую "за" - Соболєв

Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв голосуватиме за позбавлення себе депутатської недоторканності, якщо Генпрокуратура ініціює відповідне голосування після факту побиття депутатом учасника акції протесту під Верховною Радою.
"Якщо генпрокурор ініціює зняття з мене недоторканності, я буду голосувати "за" і просити весь парламент проголосувати "за". Якщо ви не забули, ми під парламентом зібралися для того, щоб недоторканність було знято з народних депутатів. Якщо почнемо з мене, це буде гарний початок", - заявив Є.Соболєв в ефірі телеканалу "112 Україна".
Разом з тим, він сказав, що захисник донецького аеропорту Ярослав Ходаківський (позивний "Ярий"), в побитті якого звинувачують Є.Соболєва, став жертвою провокаторів.
"Його спровокували, він нічого поганого не робив, зараз в суді це остаточно доведено, але на нього звалили побиття одного з правоохоронців. Коли ми прийшли на місце конфлікту, нам сказали: "Дивіться, він побив міліціонера". І так говорили багато з їх боку і багато людей, які були серед нас. З обох сторін заведені люди, які роблять все, щоб відбулося зіткнення ... До мене Нацполіція після того, як все це сталося, підійшла і сказала, що він там імітує припадок, плюється піною, а насправді він живий і здоровий, він точно провокатор, і чи можу я написати на нього заяву, що він не з мого табору", - заявив Є.Соболєв.
Як повідомлялося, Генеральний прокурор Юрій Луценко не виключає подачу подання до Верховної Ради про скасування депутатської недоторканності народного депутата з фракції "Самопоміч" Є.Соболєва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА