15:51 11.11.2017

"Народний фронт" пропонує ввести візовий режим із РФ і посилити санкції

2 хв читати
"Народний фронт" пропонує ввести візовий режим із РФ і посилити санкції

Партія "Народний фронт" пропонує ввести в Україні візовий режим із Російською Федерацією і розширити санкції щодо РФ до відшкодування збитку.

"Політична рада партії пропонує закріпити в рішенні з'їзду необхідність введення візового режиму з Російською Федерацією", – повідомив екс-прем'єр-міністр України, глава політради партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк, представляючи резолюцію на з'їзді партії в суботу в Києві.

У резолюції також наголошується, що "Народний фронт" підтримує ініціативу про розміщення миротворчих сил ООН на Донбасі за певних умов. "Ці ініціативи можуть підтримуватися і будуть підтримуватися за умови врахування саме українських національних інтересів, щоб нам не створили ще один заморожений конфлікт", – зазначив А.Яценюк, наголосивши, що досвід багатьох миротворчих місій закінчується "заморожуванням, а не вирішенням конфлікту, що не повинно повторитися в Україні".

Крім того, за його словами, резолюція пропонує розширювати, а не знімати санкції з РФ, доки Україні не буде повністю повернуто її територію.

"В окремих столицях вже почалася дискусія: давайте якось реалізуємо Мінськ в тій чи іншій формі, щоб швидше зняти санкції. Ми вважаємо це неприпустимою політикою до того моменту, доки не будуть повернені Донецьк, Луганськ і Крим. Санкції проти російського агресора повинні бути збережені ", – наголосив політик.

У резолюції наголошується, що необхідно розширювати санкції проти РФ як з боку України, так і її партнерів, доки Росія "повністю не відшкодує збиток Україні та її громадянам, заподіяний внаслідок збройної агресії", і об'єднати санкції проти РФ, введені за окупацію Донецька і Луганська , з санкціями через анексію Криму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА