17:33 30.11.2017

"Наш край" вимагає покарати винних у відключенні опалення в школах і дитсадках у Кропивницькому

2 хв читати
"Наш край" вимагає покарати винних у відключенні опалення в школах і дитсадках у Кропивницькому

 Партія "Наш край" вимагає від правоохоронців розібратися з винними, через яких сталося відключення ВАТ "Кіровоградгаз" від газопостачання семи котельних у Кропивницькому.

"Кілька днів тому в Кропивницькому трохи не сталася трагедія через провокаційні дії керівника ВАТ "Кіровоградгаз" Олександра Гладкого. Незважаючи на всі рішення міської ради, підприємство залишило без тепла сотні людей у багатоповерхівках, три дитячі садки та дві школи. Тому я прошу невідкладно дати правову оцінку діям керівництва ВАТ "Кіровоградгаз", - йдеться у зверненні народного депутата від партії "Наш край" Сергія Шахова до Генпрокуратури, СБУ та МВС.

У разі виявлення складу злочину депутат вимагає негайно відкрити кримінальне провадження і провести публічне розслідування.

"Провокацію з боку голови ВАТ "Кіровоградгаз" О.Гладкого я, як народний депутат, розцінюю як відвертий саботаж під час опалювального сезону, спробу "розхитати" ситуацію в регіоні, який розташований глибоко в тилу за сотні кілометрів від зони бойових дій", - зазначив у зверненні С.Шахов.

Депутат додав, що уникнути трагедії в місті вдалося лише завдяки теплій погоді і тиску громадськості та депутатів від "Нашого краю".

"Подібна ситуація може повторитися у будь-якому місті України. Прошу вжити невідкладних заходів, щоб не допустити цього", - резюмував С.Шахов.

У партії нагадали, що 27 листопада в Кропивницькому ВАТ "Кіровоградгаз" відключило від опалювання сім котельних, посилаючись на значну заборгованість із боку міста. Втім міська влада поінформувала керівництво ВАТ "Кіровоградгаз" про те, що "безпосередньо НАК "Нафтогаз України" "затримує підписання договорів реструктуризації та виділення номінацій газу для міських теплогенерувальних підприємств, що значно ускладнює їхню роботу". У "Кіровоградгазі" інформацію проігнорували і відключили газ для семи котельних, які опалюють житлові будинки, дві школи і три дитячі садки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА