19:06 02.12.2017

Вступ України в НАТО - це членство в "клубі" єдиних цивілізаційних цінностей, високих демократичних стандартів

2 хв читати
Вступ України в НАТО - це членство в "клубі" єдиних цивілізаційних цінностей, високих демократичних стандартів

Україні необхідно до 2020 року впровадити стандарти і відповідати критеріям НАТО, заявляє народний депутат (член фракції БПП), голова постійної української делегації в Парламентській Асамблеї НАТО Ірина Фриз.
"Вступ до НАТО - це не тільки вихід на абсолютно новий рівень організації та забезпечення національної і регіональної безпеки. Це не тільки членство в Альянсі колективної оборони. Це - членство в "клубі" єдиних цивілізаційних цінностей, високих демократичних стандартів", - заявила депутат на інформаційно-просвітницькому регіональному семінарі "Україна-НАТО: формула безпеки" в Одесі.
Як повідомляє прес-служба "Партії Блок Петра Порошенко", І. Фриз звернула увагу на те, що майже всі країни, які входили в Організацію Варшавського Договору - противника НАТО за часів "холодної війни" - стали членами НАТО і жодна з цих країн не шкодувала про свій вибір і сьогодні надійно захищена системою колективної безпеки.
"Ми повинні рухатися швидко. Важлива проміжна дата - 2020. Саме тоді, згідно визначальним стратегічним документам і зобов'язанням, ми повинні впровадити стандарти Альянсу і досягти відповідності критеріям НАТО", - сказала нардеп.
За її словами з 2014 року кількість прихильників Альянсу в Україні стрімко зростає і необхідно провезти якісне і об'єктивне інформування українського населення щодо НАТО, руйнуючи міфи і стереотипи, залишені нам у спадок.
Семінар "Україна-НАТО: формула безпеки" проводився 1 грудня 2017 в Одесі в рамках проекту Партії "БПП Солідарність" "Україна-Солідарність-НАТО".  У його роботі взяли участь представники місцевої влади, викладачі та студенти одеських вузів, експерти, аналітики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА