21:29 10.12.2017

Дружина екс-президента Грузії вважає, що влада України хоче екстрадувати Саакашвілі з Києва в Тбілісі

2 хв читати
Дружина екс-президента Грузії вважає, що влада України хоче екстрадувати Саакашвілі з Києва в Тбілісі

Дружина екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі Сандра Рулофс вважає, що влади Грузії і України щодо її чоловіка діють спільно, готуючи його екстрадицію з Києва в Тбілісі.
"Я не сподіваюся на справедливий український суд, який завтра повинен винести рішення про запобіжний захід моєму чоловікові. Швидше за все, рішення суду вже продиктовано українською владою і його залишать в попередньому ув'язненні. Можливо, приймуть рішення про домашній арешт, але все це робиться для того , щоб виграти час і дочекатися вироку щодо Міхеіла в грузинському суді, а вже потім, за задуманим планом, його хочуть екстрадувати з Києва в Тбілісі ", - сказала в неділю в ефірі телекомпанії  "Руставі 2" С.Рулофс під час включення з Києва. (У Тбіліському міському суді в прискореному порядку розглядається справа про перевищення службових повноважень М.Саакашвілі на посаді президента Грузії. Зокрема, указ президента про дострокове помилування чотирьох поліцейських, засуджених за вбивство співробітника "Банку Грузії" Сандро Гиргвліані - ІФ).
За її словами, чинна влада України і Грузії, які погодили план екстрадиції М.Саакашвілі, діють "примітивно, грубо, без огляду на міжнародне співтовариство".
"У мене складається враження, що сьогодні в Україні взагалі не діє закон і все вирішується як в середньовіччі, з волі влади, інакше, як можна пояснити викрадення мого чоловіка з квартири в Києві і доставку його в Службу безпеки з мішком на голові", - сказала С.Рулофс.
Вона вважає, узгоджений сценарій екстрадиції М.Саакашвілі не спрацює і події в Києві та Тбілісі "будуть розвиватися в іншому напрямку".
"Сьогоднішній мітинг опозиційних сил в Києві показав, що українці хочуть жити за законами, а не за правилами олігархів", - сказала С.Рулофс.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенатор США Грем: Путін - не легітимний президент, закликаю адміністрацію Байдена підтримати включення РФ до списку країн-спонсорів тероризму

Виділення Конгресом макрофінансової допомоги Україні критично важливе - Зеленський на зустрічі з Гремом

Президент Литви: Ми маємо бути тими, хто встановлює правила для майбутнього, не Путін

Зеленський зустрівся із сенатором США Гремом у Києві - посольство США

Боррель про EURO5 млрд військової допомоги: Ми продовжимо підтримувати Україну, чого це не коштувало б

Глава Євроради закликав зміцнити оборонний потенціал Європи, перейти в режим "воєнної економіки"

Австрія здатна очолити міжнародну коаліцію з гумдопомоги Україні - Стефанчук

Комітет із нацбезпеки обговорив поправки щодо регламентації вилучення транспорту в законопроєкті про мобілізацію - Фріз

Китай розглядає можливість участі в інавгураційному Саміті миру - посол Китаю у Швейцарії

ЄС: Російські вибори на тимчасово окупованих територіях України незаконні

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА