17:16 18.12.2017

Клімкін проведе у січні в Чернівцях зустріч з главою МЗС Румунії

1 хв читати
Клімкін проведе у січні в Чернівцях зустріч з главою МЗС Румунії

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін має намір зустрітися в січні 2018 року в Чернівцях з міністром закордонних справ Румунії Теодором Мелешкану.

"Саме в Чернівцях вже в січні говоритимемо з Теодором Мелешкану про подальшу співпрацю", - написав П.Клімкін на своїй сторінці в соцмережі Facebook в понеділок.

Глава українського зовнішньополітичного відомства також засудив зрив невідомими прапорів із будівлі румунського культурного центру в суботу. "Рішуче засуджую акт вандалізму в румунському культурному центрі "Eudoxiu Hurmuzachi" у Чернівцях. Провокації не вдасться нас посварити і зупинити діалог на користь обох народів", - написав П.Клімкін.

Раніше низка ЗМІ повідомили про інцидент у Чернівцях: четверо невідомих молодих людей 16 грудня зняли і викрали прапори Румунії та Європейського Союзу з флагштоків, встановлених на будівлі Румунського культурного центру ім.Евдоксія Гурмузакі на вул. Кобилянській. Акт вандалізму було зафіксовано камерами відеоспостереження. Президент культурного центру Василе Теріцану заявив, що це зробили представники українських націоналістичних сил. У поліції стверджують, що вандали - жителі Глибоцького району, прапори зняли на спір і політичного мотиву в їхніх діях немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА