15:32 19.12.2017

Прес-секретар Порошенка оприлюднив у Facebook листа Саакашвілі

2 хв читати
Прес-секретар Порошенка оприлюднив у Facebook листа Саакашвілі

Прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко у вівторок оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook фотокопію листа, як він стверджує, лідера "Руху нових сил", екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Згідно з текстом, М.Саакашвілі закликає до зустрічі для вирішення деескалації ситуації і відкидає інформацію про співпрацю з Федеральною службою безпеки РФ.

"Незважаючи на останні події, у мене немає ніяких агресивних намірів. Ви знаєте мене добре, і прекрасно розумієте, що звинувачувати мене в роботі на ФСБ - не лише повний абсурд, але ще і дуже радує ворога України. Звичайно, я припускався і припускаюсь багатьох політичних помилок, але зараз як ніколи впевнений, що треба сприяти деескалації та не допускати дестабілізації ситуації. Готовий у будь-який момент зустрітися з повноважним представником і обговорити", - йдеться в тексті листа.

За словами С.Цеголка, лист оприлюднено у зв'язку з тим, що М.Саакашвілі в своїх коментарях маніпулює змістом цього листа, про існування якого заявляв раніше, а також з огляду на численні запити журналістів.

Прес-секретар президента також зазначає, що заклики лідера "Руху нових сил" до деескалації ситуації йдуть врозріз з його діями минулої неділі. "Як свідчить штурм Міжнародного центру культури і мистецтв на Алеї Героїв Небесної Сотні, свого слова пан Саакашвілі не дотримав", - написав С.Цеголко.

Раніше М.Саакашвілі підтвердив, що написав лист П.Порошенку. "Після того, як мене люди звільнили з в'язниці, це було величезне приниження для Порошенка. Після того, як суд усупереч шантажу з боку СБУ, випустив мене на всі чотири сторони, Порошенко зазнав другої поразки. Тоді зробив те, що роблять люди, які впевнені в своїй правоті - написав йому листа, в якому сказав: "Ви мене звинуватили неправильно. Ви не можете не знати, що називати мене російським агентом - це образа. Але це не наш особистий конфлікт. Я до вас особистої агресії не відчуваю і пропоную вам розмовляти", - сказав він в ефірі телеканалу ZIK у неділю, 17 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА