12:04 21.12.2017

Держбюджет-2018 буде передано на підпис президенту до кінця дня, - Парубій

2 хв читати
Держбюджет-2018 буде передано на підпис президенту до кінця дня, - Парубій

Голова Верховної Ради Андрій Парубій обіцяє у четвер підписати державний бюджет України на 2018 рік і Податковий кодекс.

Народні депутати України усунули неузгодженості у тексті ухваленого закону про внесення змін до державного бюджету України на 2018 рік і Податковий кодекс України, що стосується забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році.

"Ми прийняли уточнення. Це відкриває шлях для підписання і бюджету, і Податкового кодексу. І я сьогодні їх підпишу і направлю на підпис президентові", - заявив А.Парубій.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", уточнення до держбюджету стосуються порядку виплат одноразової грошової допомоги після звільнення зі служби військовослужбовців.

Зокрема, народні депутати відновили дію деяких положень законів, які скасували пыд час ухвалення держбюджету на 2018 рік: "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб", "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", "Про національне антикорупційне бюро України".

Законодавці також відновили норму, якою передбачається наявність у Кабінету Міністрів повноважень встановлювати розміри і порядок виплати одноразової грошової допомоги після звільнення зі служби військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової служби), осіб рядового і командного складу, а також поліцейських.

Як повідомлялося, Верховна Рада 20 грудня не підтримала проект постанови №7000-П про скасування рішення щодо ухвалення закону про державний бюджет на 2018 рік, а також скасування ухвалення в цілому закону "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України".

Верховна Рада затвердила в цілому закон №7000 "Про Державний бюджет України на 2018 рік" 8 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА