13:41 03.01.2018

Саакашвілі вважає ключовим для нього зараз суд із ДМС України

1 хв читати
Саакашвілі вважає ключовим для нього зараз суд із ДМС України

Екс-президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил", Міхеїл Саакашвілі вважає головним із трьох судових процесів щодо нього розгляд скарги на рішення Міграційної служби України про відмову в наданні йому статусу особи, яка потребує додаткового захисту.

"Сьогодні головний суд - це суд з Міграційної службою, за допомогою якого вони хочуть підтвердити відмову в тому, що я можу перебувати в Україні", - сказав він журналістам після завершення засідання Апеляційного суду в Києві в середу.

М.Саакашавілі вважає, що саме з цієї причини розгляд апеляції прокуратурою на відмову в домашньому арешті для нього було перенесено на 11 січня.

На думку політика, у Генеральної прокуратури України немає жодних доказів проти нього і зараз прокурори очікують рішення Окружного адмінсуду Києва з позовом до Міграційної служби, а також рішення грузинського суду за обвинуваченнями на його адресу, які він вважає необґрунтованими і політично мотивованими.

М.Саакашвілі також переконаний, що процес підготовки до його можливої екстрадиції з України до Грузії координують із владою Російської Федерації. Екс-президент Грузії стверджує, що має інформацію про телефонну розмову, що відбулася 29 грудня 2017 року, між президентами України і Росії, під час якого обговорювалося як питання обміну заручниками між Україною і ОРДЛО, так і ситуація навколо нього самого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА