19:29 17.01.2018

РНБО затвердила основні показники державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки

2 хв читати
РНБО затвердила основні показники державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки

Рада національної безпеки та оборони України на засіданні в середу затвердила "Основні показники державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки".

"Рада національної безпеки та оборони України розглянула й затвердила "Основні показники державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки". Поданий на розгляд РНБО України проект основних показників державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки базується на фінансовому ресурсі, визначеному в державному бюджеті України на цей рік, і показниках наступних двох років, передбачених основними напрямами бюджетної політики на 2018-2020 роки", - повідомляє прес-служба РНБО.

Пріоритетними напрямами державного оборонного замовлення у 2018 році має стати забезпечення Збройних Сил України сучасною ракетною та бронетанковою технікою; засобами радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони; безпілотними авіаційними комплексами, антиснайперськими системами тощо.

"Наш ОПК уже здатний забезпечити виконання складних і масштабних програм", - зазначив секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомивши, що цього року заплановано збільшення фінансування держоборонзамовлення до рівня 21,3 млрд грн, що на 37% більше, ніж у 2017 році.

За його словами, потрібно вжити всіх можливих заходів для того, щоб "кожна гривня спрацювала на підвищення рівня оснащення українського війська новітніми зразками озброєння і військової техніки".

За результатами виконання державного оборонного замовлення у 2017 році до ЗСУ поставлено майже 2,5 тис. зразків озброєння, військової техніки та спеціальних виробів і понад 27 тис. ракет і боєприпасів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА