09:53 19.01.2018

Інформаційні операції РФ в Україні, Молдові, ЄС та США - підстава для заборони трансляції російських новин, вважають у "БПП"

1 хв читати
Інформаційні операції РФ в Україні, Молдові, ЄС та США - підстава для заборони трансляції російських новин, вважають у "БПП"

 Народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка", член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Ірина Фриз вітає заборону трансляції програм новин із Росії в Молдові.

"Відповідні кроки України в цьому напрямі дозволили значно збалансувати ситуацію в інформаційному просторі. Переконана, що рішення офіційного Кишинева приведе до значного покращення ситуації в інформаційній сфері в сусідній державі", - написала нардеп на своїй сторінці в мережі Facebook у четвер.

"Заяви Держдуми РФ з цього приводу вважаю юридично нікчемними і такими, що підтверджують ефективність обмежувально-ізоляційних кроків щодо російської пропаганди та інформаційних операцій", - зазначила І.Фриз на своїй сторінці в Facebook у четвер.

Вона також звернула увагу на те, що російські ЗМІ вже давно втратили статус "медіа" і "перетворилися на пропагандистську машину, що навіть перевершила творіння Геббельса".

"Інформаційні операції Росії на території України, Молдови, а також країн ЄС та США є достатніми підставами для заборони російського мовлення та інформаційної ізоляції Росії для унеможливлення деструктивного впливу на інші країни", - зазначила І.Фріз.

Раніше спікер парламенту Молдови Андріан Канду, який виконує обов'язки президента замість відстороненого Ігоря Додона, підписав закон про зміни до Кодексу про телебачення і радіо, який забороняє трансляцію в республіці російських новинних та інформаційно-аналітичних передач. Закон набуде чинності через місяць після опублікування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА