19:17 23.01.2018

Порошенко впевнений, що ВР розгляне законопроект про Антикорупційний суд у лютому

2 хв читати
Порошенко впевнений, що ВР розгляне законопроект про Антикорупційний суд у лютому

 Президент України Петро Порошенко шкодує, що Верховна Рада не внесла до порядку денного попередньої сесії законопроект про створення Антикорупційного суду, і очікує від парламенту розгляду цього питання на початку роботи наступної сесії.

"Дуже шкода, що не вдалося включити порядок денний питання Антикорупційного суду, але не сумніваюся, що на початку роботи наступної сесії парламенту це питання буде вирішене", - сказав П.Порошенко на зустрічі з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, повідомляє прес-служба глави держави у вівторок.

Президент висловив вдячність парламенту за ухвалення важливих законів і законодавче забезпечення проведення деяких реформ, зокрема, судової, медичної і пенсійної.

Говорячи про ухвалений минулого тижня закон "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях", глава держави підкреслив: "Це закон, який чітко визначає системність дій державної влади України щодо повернення Донбасу, Криму в умовах окупації цих територій російським агресором ".

Крім того, президент зазначив, що попри бурхливі політичні дискусії парламенту вдалося самоорганізуватися і знайти голоси для ухвалення цього важливого рішення, що свідчить про надзвичайно високий потенціал Верховної Ради.

На попередньому пленарному тижні Верховній Раді не вдалося внести до порядку денного сесії законопроекти про Вищий антикорупційний суд (№7440 і альтернативні).

Перший пленарний тиждень восьмої сесія Верховної Ради VIII скликання відбудеться 6-9 лютого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА