Політика

Україна підтверджує свою готовність до продовження співпраці з МВФ

Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна готова до продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом, як індикатором довіри до проведення внутрішніх реформ.

"Сьогодні з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард ми провели конструктивну і відкриту зустріч та обговорили всі відкриті питання співпраці між Україною і МВФ", - написав П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу після переговорів з директором-розпорядником МВФ К .Лагард у Давосі.

"Україна підтверджує свою готовність до продовження плідної співпраці з Міжнародним валютним фондом як важливим фактором зміцнення макроекономічної стабільності і індикатором довіри до проведення внутрішніх реформ", - додав президент України.

Пізніше в прес-службі президента повідомили, що глава держави висловив подяку партнерам України з МВФ "за дуже потужний сигнал на підтримку України".

"Для нас дуже важливо продовжувати співпрацю з МВФ зараз, у 2018 році. Оскільки це не лише довіра міжнародних фінансових організацій, пов'язаних із макрофінансовою допомогою від ЄС, співпрацею зі Світовим банком, але й довіра інвесторів", - наголосив він.

П.Порошенко також подякував К.Лагард за дуже ефективну співпрацю протягом минулого року.

"Я дуже задоволений останнім півріччям, коли ми провели багато реформ. І сьогодні ми домовилися продовжити ефективну співпрацю в різних сферах і виконати все, про що ми домовилися сьогодні і в минулому. Я дякую за дуже сильне і ефективне співробітництво", - наголосив президент.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ