21:22 14.02.2018

Американським сенаторам вдалося прийти до угоди з імміграції

1 хв читати
Американським сенаторам вдалося прийти до угоди з імміграції

Групі сенаторів, що представляє інтереси обох партій США, вдалося прийти до угоди щодо деяких проблем, пов'язаних з іммігрантами, повідомляє в середу американська газета Hill.

"Я думаю, що наша група домовилася про підхід", – наводить видання слова сенатора-республіканця від штату Мен Сьюзан Коллінз.

У свою чергу її колега від штату Південна Кароліна Ліндсі Грем повідомив журналістам, що обговорювана сенаторами угода з імміграції стосуватиметься двох питань – нелегальних іммігрантів та безпеки кордонів.

Сенатор-республіканець від штату Арізона Джефф Флейк у свою чергу заявив, що рішення двопартійної групи буде опубліковано в середу.

Напередодні президент США Дональд Трамп заявив про старт дебатів у Сенаті щодо майбутнього програми DACA (Відстрочені заходи стосовно дітей-іммігрантів), яка викликала серйозні розбіжності між представниками Республіканської і Демократичної партій.

"Переговори щодо DACA почалися. Республіканці хочуть укласти угоду, і демократи стверджують, що хочуть її укласти. Було б чудово, якби ми через стільки років вирішили б пазл DACA", – написав Д.Трамп у своєму "Твіттері".

Раніше повідомлялося, що американські сенатори обговорять майбутнє іммігрантів, що потрапили в США незаконно в ранньому дитинстві, а також більш широкий спектр реформ, які можуть змінити порядок прийняття іммігрантів у США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА