12:10 22.03.2018

ЦВК визнала Р.Зварича обраним нардепом за списком "БПП"

2 хв читати
ЦВК визнала Р.Зварича обраним нардепом за списком "БПП"

Центральна виборча комісія України визнала обраним народним депутатом України за виборчим списком партії "Блоку Петра Порошенка" (№82) Романа Зварича.

"Визнати обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України від 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі: Зварич Роман Михайлович, 1953 року народження, освіта вища, тимчасово не працює, проживає у місті Києві, безпартійний, включений до виборчого списку партії "Блок Петра Порошенка" під №82", - йдеться в уривку з постанови ЦВК від 20 березня 2018 року №45, оприлюдненому у четвер в офіційному парламентському виданні "Урядовий кур'єр".

Як повідомлялося, 16 березня Верховна Рада обрала головою Рахункової палати і омбудсменом нардепів Валерія Пацкана (фракція "Блок Петра Порошенка") і Людмилу Денісову (фракція "Народний фронт") відповідно. Того ж дня парламентарії достроково припинили їхні депутатські повноваження.

20 березня ЦВК зареєструвала Михайла Побочих новим депутатом від "Народного фронту" Л.Денісової. Заступника начальника управління експлуатації інформаційних систем "Ощадбанку" М.Побочих на парламентських виборах 2014 року було включено до списку "Народного фронту" під №81.

При цьому в прес-службі Центрвиборчкому тоді повідомляли, що питання про реєстрацію народним депутатом №82 виборчого списку "Блоку Петра Порошенка" Р.Зварича буде вирішене ЦВК після надання їм необхідних документів.

Р.Зварич - безпартійний, колишній міністр юстиції України (лютий - вересень 2005 року, серпень - жовтень 2006 року), народний депутат III-VI скликань від Народного руху і "Нашої України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА