16:21 02.04.2018

У Раді зареєстровано законопроект про скасування е-декларування для антикорупціонерів

1 хв читати
У Раді зареєстровано законопроект про скасування е-декларування для антикорупціонерів

У Верховній Раді зареєстровано законопроект про скасування обов'язкового електронного декларування майна і доходів для представників громадських організацій у сфері антикорупційного діяльності і для іноземців, що входять до складу наглядових рад державних компаній.

Відповідний законопроект №8209-1 про внесення змін до закону про запобігання корупції ініціював голова Верховної Ради Андрій Парубій, його заступники Ірина Геращенко та Оксана Сироїд, а також голови фракцій "Народний фронт", "Самопоміч", "Батьківщина", представник депутатської групи " Відродження ".

Згідно з проектом закону запропоновано вилучити деякі групи декларантів з переліку тих, на кого поширюється зобов'язання подавати е-декларацій.

Від таких зобов'язань пропонують звільнити керівників громадських організацій, які здійснюють діяльність у сфері боротьби з корупцією, займаються імплементацією стандартів у сфері антикорупційної політики, її моніторингом, підготовкою пропозицій щодо формування і реалізації такої політики.

Крім того, автори ініціативи пропонують звільнити від е-декларування іноземців, які входять до наглядових рад державних компаній.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА