11:10 23.04.2018

Бюро ПАРЄ відмовило в проведенні термінових дебатів на тему Солсбері, незаконних виборів у Криму тощо

2 хв читати
Бюро ПАРЄ відмовило в проведенні термінових дебатів на тему Солсбері, незаконних виборів у Криму тощо

 Бюро ПАРЄ відмовило в проведенні термінових дебатів на запит Великої Британії, України та інших щодо інциденту з отруєнням екс-співробітника Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері, проведених Росією незаконних виборів в анексованому Криму тощо, повідомляє голова постійної делегації Верховної Ради в ПАРЄ Володимир Ар’єв (фракція "БПП").

"Бюро ПАРЄ голосами лівих і соціалістів відмовило у проведенні термінових дебатів на запит Великої Британії, України та інших на тему Солсбері, незаконних виборів у Криму і т. п. Це все на фоні корупційного скандалу в ПАРЄ з фактами хабарництва і неприхованого лобізму, оприлюдненими вчора. Вочевидь, навіть цей скандал не завадив деяким колегам відмовитися від дивно сталої проросійської позиції і повернутися до принципів, які покладені в основу Ради Європи", - написав В.Ар’єв на своїй сторінці в соцмережі Facebook у подільник уранці.

Як повідомлялося, 20 квітня член української делегації в ПАРЄ, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко заявляв, що сесія ПАРЄ, яка стартує наступного тижня, буде надзвичайно напруженою з огляду на те, що на ній буде порушено низку питань, які так чи так стосуються дій і проектів Російської Федерації.

"Насправді дуже важлива сесія, розглядатимуться питання: незаконних виборів у Криму, російської агресії, "Північного потоку-2", який намагається РФ збудувати і використовувати, як зброю. Ми проводитимемо окремий захід по "Північному потоку - 2", вже ініціювали збір підписів за проведення дебатів щодо дій РФ в Криму, в Сирії і так далі... Це буде дуже напружена і важлива сесія", - наводить слова О.Гончаренко прес-служба партії "БПП" у п'ятницю.

Український парламентар також відзначив важливість продовження Європейським Союзом санкцій проти РФ.

"ПАРЄ вже не може додати щось до санкцій, тому що в Асамблеї вони накладені в повному обсязі. І головне завдання, щоб вони не були зняті", - сказав О.Гончаренко, зазначивши, що на цій сесії так питання не стоїть.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА