15:40 20.05.2018

Порошенко у вівторок у Києві проведе переговори з президентом Естонії

1 хв читати
Порошенко у вівторок у Києві проведе переговори з президентом Естонії

У вівторок, 22 травня, президент України Петро Порошенко проведе в своїй адміністрації зустріч з президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд (Kersti Kaljulaid), яка приїде в Україну з офіційним візитом, повідомляє прес-служба глави Української держави.

В оприлюдненій у неділю на сайті глави держави інформації повідомляється, що офіційна церемонія зустрічі К.Кальюлайд відбудеться об 11.00 на площі перед будівлею адміністрації президента України.

Після цього глави двох держав проведуть переговори, за підсумками яких запланована зустріч П.Порошенко і К.Кальюлайд з представниками ЗМІ.

Як повідомлялося, президент Естонії Керсті Кальюлайд перебуватиме з офіційним візитом в Україні 22-24 травня. За інформацією департаменту комунікації офісу естонського президента, вона зустрінеться з П.Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванною Климпуш-Цинцадзе, головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.

Також К.Кальюлайд відкриє бізнес-семінар в Києві, зустрінеться з місцевими підприємцями та представниками третього сектору України.

Крім того, президент Естонії відвідає східну Україну, де зустрінеться з головою Харківської обласної державної адміністрації та "дізнається більше про роботу, виконану для відновлення регіону, що постраждав від війни і гуманітарних проблем". Також вона зустрінеться з командуванням операції Об'єднаних сил (ООС).

По закінченню офіційної частини візиту К.Кальюлайд побуває на фінальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня в Києві на запрошення свого українського колеги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА