20:37 08.03.2019

Трамп нагадав, що учасники суду над Манафортом говорили про відсутність змови з Росією

1 хв читати
Трамп нагадав, що учасники суду над Манафортом говорили про відсутність змови з Росією

Президент США Дональд Трамп у п'ятницю заявив, що, хоча на суді над екс-главою його передвиборчого штабу Полом Манафортом йшлося про відсутність доказів змови з Росією, подібні обвинувачення все ще продовжують звучати.

"І суддя, і адвокат у справі Пола Манафорта заявляли чітко і для всього світу, що змови з Росією не було. Однак брехливе "полювання на відьом" триває тоді, як ці заяви додаються до (сказаного - ІФ) в комітетах з розвідки палати представників, Сенату. Так погано для нашої країни!" - написав Д.Трамп на своїй сторінці в Twitter.

Раніше суд у США засудив П.Манафорта до 47 місяців тюремного ув'язнення за звинуваченням у податкових махінаціях і банківському шахрайстві.

При цьому суддя і адвокат П.Манафорта Кевін Даунінг відзначали, що П.Манафорт до якої-небудь змови з Росією причетний не був.

13 березня в окрузі Колумбія П.Манафорта очікує винесення вироку вже в іншій справі, в рамках якої було визнано, що він брехав ФБР і спецпрокурору Роберту Мюллеру кілька разів і тим самим порушив умови угоди зі слідством. За словами судді Емі Берман Джексон, П.Манафорт "навмисно зробив кілька помилкових заяв у ФБР, офісі спеціального прокурора і великим журі з питань, які були суттєвими для розслідування".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА