20:33 08.04.2019

У Зеленського наполягають на проведенні дебатів 19 квітня на "Олімпійському", за рахунок виборчих фондів кандидатів

2 хв читати
У Зеленського наполягають на проведенні дебатів 19 квітня на "Олімпійському", за рахунок виборчих фондів кандидатів

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського зазначають, що пропонують проводити дебати з чинним президентом Петром Порошенком 19 квітня на НСК "Олімпійський", профінансувати їх за рахунок виборчих фондів претендентів на посади глави держави.

"Ми сьогодні були в НСТУ і обговорювали ці питання. Насправді, були пропозиції з нашого боку, але поки що відповіді від опонентів ми не отримали. Було озвучено, що давайте проводити 19 квітня, на стадіоні, і щоб не навантажувати бюджет своїми "забаганками", давайте проводити за рахунок виборчих фондів кандидатів", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" політконсультант і радник штабу В.Зеленського Дмитро Разумков.

Він переконаний, що дебати мають все ж таки відбутися 19 квітня. "Складається враження, що просто хтось, мабуть, не дуже хоче на них йти, тому починає вигадувати про 14-те (квітня). Так можна було поставити і 7-ме, наприклад, чому ні. Сьогодні б сказали - давайте проведемо 7 квітня ", - зазначив Д.Разумков.

"Остання п'ятниця перед "днем тиші" - це 19 квітня. І йшлося про 19-те число. Чому раптом з'явилося 14-те - це питання не до мене, це питання до колег зі штабу опонента", - зазначив представник штабу В. Зеленського.

Як повідомлялося, П.Порошенко в прямому ефірі на телеканалі "Україна" 7 квітня заявив, що очікує 14 квітня кандидата на посаду глави держави В.Зеленського на НСК "Олімпійський" для участі в дебатах кандидатів у президенти перед другим туром виборів.

В.Зеленський 8 квітня заявив, що його дебати з П.Порошенком відбудуться на НСК "Олімпійський" 19 квітня.

8 квітня спікер виборчого штабу П.Порошенко Олег Медведєв повідомив, що П.Порошенко прийде на дебати на Суспільному телебаченні 19 квітня, як цього вимагає закон, але не виключено, що за наявності часу він прийде того ж дня і на НСК "Олімпійський"

За інформацією порталу "Детектор медіа" з посиланням на директора департаменту зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Вікторію Сидоренко, 8 квітня представники штабу кандидата в президенти В.Зеленського зустрілися з командою НСТУ, щоб обговорити проведення дебатів 19 квітня. Але домовленості про те, щоб дебати відбулися в студії в телецентрі "Олівець", ще не досягнуто.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА