19:53 22.04.2019

Порошенко розраховує перемогти на наступних виборах президента України

2 хв читати
Порошенко розраховує перемогти на наступних виборах президента України

Петро Порошенко, який завершую свою президентську каденцію, заявляє про намір знову балотуватися на посаду глави української держави на наступних президентських виборах.

"Ми об'єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги вже в найближчому майбутньому. Спільно ми йдемо перемагати на парламентських виборах. Разом ми повернемося на вулицю Банкову (де розташована будівля Адміністрації президента України - ІФ) після наступних президентських виборів", - сказав він своїм прибічникам, які зібралися на акції "Дякую, Петре!" біля будівлі АП у центрі Києва в понеділок увечері.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у відповідь на цю заяву учасники акції почали сканувати: "Через рік!".

На це п'ятий президент України відповів: "Через рік, так через рік".

П.Порошенко подякував своієї нинішній команді та всім, хто підтримав його.

"Я дякую кожному, хто підтримав мене в соціальних мережах, я дякую кожному, хто прийшов сьогодні сюди, хто пліч-о-пліч готовий боротися за європейську Україну, об'єднатися під час парламентської кампанії, готуватися з оновленою командою, що допоможе нам перемогти на наступних президентських виборах", - сказав він.

Чинний президент зазначив, що буде зі своєю командою робити все, щоб забезпечити єдність українського народу.

"Я - оптиміст, оскільки не можна бути націленим на перемогу і не вірити в перемогу, і наша сьогоднішня зустріч є найкращою демонстрацією, що ми не засмучені, ми знаємо, що нам робити, ми знаємо, що наші головні перемоги - попереду, оскільки нам з вами треба захищати Україну. Якщо ми її не захистимо, її ніхто не захистить", - сказав він.

"Нас мільйони і нас буде ще більше. Ми не будемо більше припускатися помилок. Рішучі та об'єднані, ми зупинимо російську агресію. Ми звільнимо українську землю. Ми збільшимо добробут українських громадян і подолаємо бідність. Ми забезпечимо вступ України в НАТО і ЄС", - пообіцяв П.Порошенко.

Присутні на завершення зустрічі співали гімн України та скандували: "Через рік - так через рік".

Як повідомлялося, в другому турі виборів президента України впевнено перемагає кандидат на посаду глави держави Володимир Зеленський. За даними національного екзит-полу, В.Зеленський набирає 73% голосів, а П.Порошенко - 25,5%. Відповідно до проведеного на замовлення ТСН (телеканал "1+1") екзит-полу, за В.Зеленського проголосували 72,7% виборців, за П.Порошенка - 27,3%. За даними екзит-полу, оприлюдненими на телеканалі "112.Украіна", В.Зеленський набирає 73,7% голосів, П.Порошенко - 26,3%.

Після оприлюднення результатів екзит-полів П.Порошенко зателефонував В.Зеленському і привітав його з перемогою на виборах президента України.

Про переконливу перемогу В.Зеленського свідчать і дані Центрвиборчкому. За підсумками опрацювання ЦВК 99% електронних протоколів за В.Зеленського проголосували 73,21% виборців, тоді як П.Порошенко набирає 24,46% голосів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА