12:18 03.06.2019

Ярош балотуватиметься до ВР за списком "Свободи"

1 хв читати
Ярош балотуватиметься до ВР за списком "Свободи"

Лідер Національного руху "Дія", екс-лідер "Правого сектора", позафракційний народний депутат Дмитро Ярош заявляє, що погодився балотуватися на дострокових виборах до Верховної Ради за списком Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

"В Україні триває війна, тому потрібно залишити в минулому розбіжності, непорозуміння, нездорові амбіції та показати всій нації приклад єднання перед загрозою ліквідації нашої абсолютної цінності - держави. Майданчиком для єдиного націоналістичного списку має стати Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Я підтримую націоналістичний об'єднавчий процес і дав згоду балотуватися на цих дострокових виборах за списком об'єднаних націоналістів", - написав Ярош на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Він зазначив, що "найкращим антивірусом від вірусу промосковського реваншизму є український націоналізм", тому націоналісти обов'язково мають бути представлені у Верховній Раді й мати там потужну фракцію.

"Досягти цього націоналісти можуть, тільки об’єднавшись на чітких ідейних, програмових та моральних засадах. Наскільки я знаю, процес об`єднання в націоналістичному середовищі успішно триває, і украінці матимуть можливість віддати свої голоси за список об’єднаних націоналістів", - написав Ярош.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА