20:40 19.06.2019

Кононенко, Мосійчук і Дубінський балотуються до ВР в одному мажоритарному окрузі №94 на Київщині

2 хв читати

Перший заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді VIII скликання Ігор Кононенко подав до Центральної виборчої комісії документи для участі в парламентських виборах, запланованих на 21 липня, як кандидат у народні депутати в мажоритарному окрузі №94 (Київська область).

"Іду до Верховної Ради по 94 округу. Сьогодні подав документи до ЦВК", - написав Кононенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

"Київщина - моя рідна земля. Тут я народився, у Василькові служив в армії. Понад три роки ми пліч-о-пліч працюємо на Васильківщині та Обухівщині з місцевими громадами. Разом будуємо школи, дороги, лікарні, стадіони та басейни... Ми запустили енергію змін, і попереду нас чекають справжні перетворення. Люди просять мене представляти інтереси нашого краю у Верховній Раді", - додав парламентар.

Пізніше про подання документів для реєстрації кандидатом у народні депутати у тому ж мажоритарному окрузі №94 повідомив народний депутат Ігор Мосійчук, який заявив про вихід із Радикальної партії Олега Ляшка.

"Сказав - зробив! Здав документи на реєстрацію кандидатом в народні депутати по 94 в/о (Васильків, Обухів)", - написав Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

"Зробимо олігархам та їхнім прибічникам політичний Сталінград! Очистимо Васильківщину та Обухівщину від моральних виродків, цинічних бариг та мародерів!", - додав парламентар.

Як повідомлялося, наприкінці травня Олег Ляшко повідомив про вихід Мосійчука з Радикальної партії. Згодом Мосійчук підтвердив цю інформацію, додавши, що має намір створити громадський рух, а потім - політичну партію націоналістичного спрямування, а на майбутніх позачергових парламентських виборах планує балотуватися в мажоритарному окрузі.

Тими ж днями Кононенко заявив, що залишає всі посади, які він обіймає в партії "БПП", а також не має наміру балотуватися до парламенту за партійним списком.

Кількома днями раніше представник партії "Слуга народу" Олександр Дубінський заявив про намір балотуватися на позачергових виборах народних депутатів в окрузі №94. Пізніше цю інформацію було озвучено на з'їзді партії.

До одномандатного виборчого округу №94 входять міста обласного підпорядкування Васильків та Обухів, а також Васильківський і Обухівський райони Київської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА