07:02 09.07.2019

У політсилі "Сила і честь" закликали Зеленського вжити заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки України

2 хв читати
У політсилі "Сила і честь" закликали Зеленського вжити заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки України

У партії "Сила і честь" закликали президента України Володимира Зеленського скликати засідання Ради безпеки і оборони (РНБО) для вжиття заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки держави в умовах війни, повідомив лідер партії Ігор Смешко.

"Ми закликаємо президента України скликати засідання Ради національної безпеки і оборони і вжити всіх необхідних заходів для захисту інформаційної та національної безпеки держави в умовах війни. Агресор повинен відчувати, що керованість влади в Україні відновлена", - написав Смешко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Він зазначив, що необхідна гідна відповідь і відсіч запланованої операції з розколу всередині української держави, дестабілізації внутрішньої ситуації і поглиблення кризи управління.

Крім того лідер партії зазначив, що телеканали "112" і "NewsOne" регулярно порушують українське законодавство. Зокрема, відмовляються укладати договори з партіями з надання послуг з розповсюдження передвиборної агітації на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 р.

"Так, зроблені політичною партією" Сила і Честь "пропозиції телеканалам "112" і NewsOne з укладання договорів на надання послуг з розповсюдження передвиборної агітації, а саме трансляції відеороликів про політичну партію на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 р., залишені без розгляду і відповіді, що свідчить про порушення відповідними телеканалами ліцензійних умов і вимог законів України "Про вибори народних депутатів України", "Про рекламу"", - повідомив Смешко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА