19:16 07.11.2019

Зеленський: Посадки будуть, просто до деяких справ треба підготуватися, будуть результати і щодо вбивств Гандзюк, Шеремета та "справ Майдану"

2 хв читати
Зеленський: Посадки будуть, просто до деяких справ треба підготуватися, будуть результати і щодо вбивств Гандзюк, Шеремета та "справ Майдану"

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що обіцяні посадки корупціонерів є лише питанням часу і потреби підготувати всі необхідні матеріали, щоб справи не розвалювалася в судах.

"Колишні політики не можуть зараз в цій системі, по-перше, це вже не схема, а система, знайти для себе місце. І вони його не знайдуть, поки ми живі, скажімо так, в нормальному сенсі цього слова. Вони можуть виїжджати тільки за кордон. Але не всі зможуть виїхати. І всі люди вже це бачать. Не дуже багато посадок? Поки що це не почалося? І згоден, і ні. Дивіться, "справа Свинарчуків" є? Є. Пашинський є? Є. Микитась є? Є. Дубневич є? Є. Навіть ви бачили, у Верховній Раді за Дубневича не всі голосували. Всі бояться, що до них буде таке саме ставлення. І правильно бояться - воно буде таке. А далі будуть вироки цим людям, про кого я сказав", - сказав він в інтерв'ю "Відверто з президентом" за кермом автомобіля Tesla, яке розмістив Офіс президента на сторінках у соцмережах у четвер.

Зеленський зазначив, що якщо вироків не буде, то "будуть відкриті інші справи, і ніхто не буде зупинятися". "У чому є проблеми швидких одразу посадок? Багато справ, повірте нам, є, до яких ми зрозуміли, що повинні підготуватися. Інакше ці люди виходитимуть на свободу, тому що всі ці справи розваляться в судах. Тому все буде. І зі справою Каті Гандзюк, і з Павлом Шереметом, і всі ці справи в оборонній галузі, всі вони будуть", - зазначив він.

Президент також повідомив, що "справою Майдану" зараз починається займатися заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Віктор Чумак. "Він повинен створити групу, і вже її створив. Дійсно, розглядалася справа шість років, і ми як суспільство не бачимо дійсного результату цієї складної справи. Я впевнений, що буде", - пообіцяв Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА