10:06 12.12.2019

Гончаренко написав депутатський запит Зеленському щодо умов продажу серіалу "Слуга народу" російському ТНТ

2 хв читати
Гончаренко написав депутатський запит Зеленському щодо умов продажу серіалу "Слуга народу" російському ТНТ

Народний депутат Верховної Ради від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко підготував депутатський запит про умови продажу прав на трансляцію серіалу "Слуга народу" на російському телеканалі "ТНТ".

"Написав запит особисто Зеленському, щоб дізнатися "що почому", а саме: за яку суму "Студія Квартал 95", творцем якої є сам Володимир Олександрович (президент України Володимир Зеленський - ІФ), продала права на трансляцію російському телебаченню; коли розпочалися переговори; коли відбувся продаж прав на трансляцію і була проведена операція?" - повідомив Гончаренко на своїй сторінці в мережі Facebook.

Він додав, що "анонс політичної комедії на російському телебаченні відбувся раптово й відразу після "нормандської зустрічі", де був і глава "Газпрому" (Олексій Міллер - ІФ), який володіє "ТНТ".

"Хто знає, може Зеленський домовлявся про серіал в обмін на "формулу Штайнмаєра"? - додав нардеп.

Як повідомлялося, російський телеканал "ТНТ" прибрав із телеефіру український серіал "Слуга народу" після показу трьох перших серій, повідомила російська газета "Ведомости".

За інформацією видання, перші три серії було показано в ефірі каналу, що належить "Газпром медіа", в середу, 11 грудня. Раніше в телепрограмі було зазначено, що продовження серіалу виходитиме в ефірі ТНТ з 19:00 до 20:30 наступні два дні, 12 і 13 грудня. В цей час покажуть російські серіали "Інтерни" та "СашаТаня".

"Очевидно, канал дуже швидко змінював програму - навіть на 22:00 мск (за Києвом – 21:00) у мобільній і десктопній версіях сайту ТНТ були зазначені різні заміни для "Слуги народу". В одній це були серіали "Полярний" і "СашаТаня", а в інший - "Інтерни" та "СашаТаня", - зазначено в повідомленні на сайті видання в середу ввечері.

Представник ТНТ заявив "Ведомостям", що канал від самого початку не мав наміру показувати більше трьох перших серій "Слуги народу" в ефірі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА