11:54 31.12.2019

"Наш край" серед лідерів на виборах за партсписками на Дніпропетровщині, зазначають у партії

2 хв читати
"Наш край" серед лідерів на виборах за партсписками на Дніпропетровщині, зазначають у партії

За підсумками паралельного підрахунку, на перших виборах до Підгородненської міської ОТГ Дніпропетровської області "Наш край" отримав 15,05% голосів, посівши друге місце, повідомляє прес-служба партії "Наш край".

Перше місце посіла "Батьківщина", отримавши 15,78%, друге в партії "Наш край" - 15,05%; третє в "Громадянської позиції" - 14,91%.

Також до Підгородненської міської ОТГ пройшли "Слуга народу" (14,76%), РПЛ (12,47%), Опоблок (10,11%), "ОПЗЖ" (9,74%) і "ЄС" (7,23%).

Загалом "Наш край", "Батьківщину", "Громадянську позицію" і "Слугу народу" представлятимуть по чотири депутати, РПЛ і Опоблок - по три, "ОПЗЖ" і "ЄС" - по два.

29 грудня 2019 року перші місцеві вибори відбулися в шести об'єднаних територіальних громадах: у Дніпропетровській області - в трьох ОТГ (Червоненській сільській, Черкаській селищній, Підгородненській міській), у Львівській області - в одній ОТГ (Нежухівській сільській), у Сумській області - в одній ОТГ (Путивльській міській), у Чернівецькій області - в одній ОТГ (Кадубовецькій сільській).

Представники "Нашого краю" здобули перемогу за партійними списками на перших виборах в ОТГ, що відбулися 22 грудня. Тоді вибори за партійними списками відбувалися тільки в Полтавській області до Зіньківської міської об'єднаної територіальної громади. Список "Нашого краю" здобув підтримку 29% виборців (вісім із 22 мандатів у раді). Кандидати від партії перемогли в більшості округів - в 19 з 26, але через недосконалість законодавства "Наш край" отримав лише вісім мандатів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА