14:30 23.09.2020

Добкін заявив про намір балотуватися в мери Харкова

2 хв читати
Добкін заявив про намір балотуватися в мери Харкова

Народний депутат попередніх скликань Михайло Добкін заявив, що подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду мера Харкова, яку вже обіймав раніше.

"Сьогодні я подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду Харківського міського голови. Воістину кажуть: людина міркує, а Бог порядкує", - написав Добкін у своєму Telegram-каналі.

"Не хочу тут багато писати про мотиви і причини такого рішення. Скажу лише одне, бажаю Геннадію Кернесу якнайшвидшого одужання й повернення до рідного Харкова", - додав він.

Як повідомлялося раніше, в середу вранці "Блок Кернеса - Успішний Харків" на міській партконференції в середу вранці висунув кандидатом на посаду міського голови нинішнього градоначальника Геннадія Кернеса.

У Кернеса підтверджено COVID-19 і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні.

15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

У ніч на 17 вересня Кернеса транспортували спеціалізованим літаком із Харкова до Берліна на лікування в клініку "Шаріте".

Михайло Добкін обіймав посаду міського голови Харкова з 2006 до 2010 року, а Геннадій Кернес у цей час був секретарем міськради. Вони обидва були висуванцями Партії регіонів. Після призначення Добкіна головою Харківської обласної державної адміністрації в березні 2010 року Кернес спочатку став в.о. міського голови, а потім двічі обирався на цю посаду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА