12:32 16.10.2020

У Зеленського є право законодавчої ініціативи, опитування він затіяв для порятунку свого рейтингу, вважають у "Євросолідарності"

2 хв читати
У Зеленського є право законодавчої ініціативи, опитування він затіяв для порятунку свого рейтингу, вважають у "Євросолідарності"

Президент Володимир Зеленський має право законодавчої ініціативи і йому не потрібно проводити загальнонаціональне опитування щодо жодного з озвучених пунктів, вважає народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв.

"У мене коментар тільки один: навіщо проводити опитування, якщо у нього є право законодавчої ініціативи?" - сказав Ар'єв у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

На думку нардепа, опитування ініційовано главою держави для підняття свого рейтингу. "І в цьому випадку я не хочу коментувати ці питання, тому що президент, який має право законодавчої ініціативи і який вже майже 1,5 року при владі й має свою монобільшість у Верховній Раді, має не прикриватися якимись там опитуваннями, а діяти так, як він міг би діяти відповідно до своєї програми, і проводити все, маючи свою політичну партію. А так - це прояв дуже непривабливої спроби врятувати свій рейтинг, який падає, зокрема через його брехню і діяльність", - наголосив він.

За словами народного депутата, можна було б просто провести соціологічне опитування, для чого існують "служби і компанії, які мають репутацію і роблять наукову соціологію, а не малюють результати".

Ар'єв наголосив, що президентське опитування - "це чисто передвиборча технологія, причому маніпуляційна і не зовсім законна, оскільки в цьому випадку ми не знаємо, у який спосіб проводитиметься це опитування фізично, чи будуть там орендовані намети тощо".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА