12:30 22.11.2017

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Антикорупційна карта 2.0: тепер ремонтні роботи під твоїм контролем!"

1 хв читати

У середу, 22 листопада, о 12.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Антикорупційна карта 2.0: тепер ремонтні роботи під твоїм контролем!" Учасники: голова правління ГО "Антикорупційний штаб" Галина Янченко, менеджер проекту "Антикорупційна карта ремонтів", аналітик ГО "Антикорупційний штаб" Ольга Рибак, член "Ініціативи реальних дій", народний депутат України Мустафа Найєм (вул. Рейтарська, 8/5а). Акредитація журналістів за тел. (050) 358-44-19, [email protected].

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти"

До відома: про брифінг сьогодні о 13.00 у прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Т. Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста у Києві

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "У Київраді планують заблокувати захист зелених зон"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олени Думи

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "В Україні різко зменшується чисельність вовків"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА