13:30 19.03.2018

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" компанії "Нова Пошта"

1 хв читати

 

У понеділок, 19 березня, о 13.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція, під час якої співвласники компанії "Нова Пошта" представлять офіційну позицію щодо ситуації із обшуками в компанії, а запрошені експерти проаналізують вплив таких дій на інвестиційний клімат та бізнес-середовище в Україні. Учасники: співвласники ТОВ "Нова Пошта" В'ячеслав Клімов і Володимир Поперешнюк; екс-партнер-засновник компанії Horizon Capital (1996 - 2013), експерт з прямих інвестицій, колишній член Наглядової ради "Нова Пошта" Марк Івашко, засновник інвестиційної компанії "Драгон Капітал", президент Європейської бізнес-асоціації Томаш Фіала, підприємець, інвестор, член Ради директорів СУП, міністр економічного розвитку і торгівлі України (2014-2016) Айварас Абромавичус, підприємець, громадський діяч і волонтер, засновник волонтерської організації "Народний проект", співзасновник Асоціації народних волонтерів України і куратор "волонтерського десанту" в Міноборони Давид Арахамія (вул. Рейтарська, 8/5-А). Акредитація за телефоном (067) 505-20-66, [email protected] (прес-секретар "Нова пошта" Зоя Шевчук).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олени Думи

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "В Україні різко зменшується чисельність вовків"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Спеціалізованій екологічній прокуратурі 3 роки. Досягнення та виклики в умовах російської агресії"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління заарештованим майном"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ескулаб": 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА