14:22 07.10.2015

Депутати Київради Єскіна та Головня не мають наміру балотуватися на майбутніх виборах

2 хв читати

Київ. 7 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Депутати Київської міської ради Олена Єскіна та Роман Головня заявили, що не балотуватимуться до Київради на місцевих виборах 25 жовтня.

"Нині у нас немає ідеологічних політичних сил, які представляли б інтереси певних прошарків суспільства. Ми бачимо лише політичні проекти, які або продовжують своє життя, або створюються безпосередньо перед виборами для того, щоб окупити ті інвестиції, які в них вкладаються, вже у владі", - заявила депутат Київради, громадський діяч, член Координаційної ради об'єднання громадських організацій "Київське віче" Олена Єскіна на прес-конференції в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" в середу.

Вона зазначила, що, будучи депутатом Київради, могла лише "точково" впливати на ситуацію, знявши те чи те питання, "але системно змінити ситуацію було неможливо". З огляду на це вона прийняла рішення не йти до Київради на цих виборах. О.Єскіна зазначила, що нині не знайшла відповідної політичної сили, яка відповідала б її вимогам та принципам.

Водночас вона закликала громадських активістів подумати про майбутнє України та об'єднатися. "Нині необхідно займатися побудовою громадянського суспільства, об'єднанням усіх громадських рухів, які поділяють відповідні цінності, об'єднатися навколо відповідних ідей на підставі відповідних принципів", - заявила депутат.

Вона упевнена, що на базі потужної громадянської платформи мають утворитися нові політичні сили залежно від ідеології, але на засадах громадського руху. О.Єскіна зазначила, що з громадського політичного життя не йде і продовжуватиме громадську діяльність.

У свою чергу депутат Київської міської ради Роман Головня зазначив, що прийняв рішення про необхідність діяти більш системно. "Це серйозна копітка праця, можливо, на десятки років. Треба працювати і треба об'єднувати тих, хто має чисті помисли", - заявив він.

О.Єскіна входить до депутатської фракції "УДАР-Солідарність", Р.Головня є депутатом фракції "Громадянська позиція" в Київраді.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА