15:00 09.01.2014

Міжнародний благодійний фонд К.Кондакова: Тисячі дітей розпочали будувати казковий світ

2 хв читати

Днями закінчилася остання інтерактивна вистава для хлопчиків та дівчаток проекту "Збудуй свій казковий світ!", присвячена зимовим святам. За вісім днів в ТРЦ "ART Mall" відбулося 20 унікальних концертів, організованих Міжнародним благодійним фондом Костянтина Кондакова. Загалом акцією охоплено понад 7500 дітей, серед них малюки із багатодітних, малозабезпечених та неповних родин, а також діти, батьки яких завчасно замовили безкоштовний квиток для свого чада. Кожний юний гість отримав шалену бурю позитивних емоцій та пам’ятний подарунок!

В дитячому містечку професій "Kids Will" (саме там усе відбувалося), на малюків чекали активні розваги та веселощі! Кожна дитина могла відчути себе дорослою, підкоривши різноманітні професії – поштаря, лікаря, судді, будівельника, міліціонера, перукаря, тощо. Далі для гостей була організована незабутня святкова феєрія під керівництвом професійних акторів та аніматорів, які допомагали кожному стати частиною казкового дійства.

Інтерактивна авторська програма була створена з урахуванням педагогічної та ігрової культури. В ігровому компоненті присутні різножанрові прийоми: масові, пісенні, танцювальні ігри, активності з незвичайним реквізитом, сучасна дитяча ігродискотека. Варто зазначити, що професійність сценічної команди підтверджена організацією Дитячого Євробачення та багатьох інших національних та міжнародних подій для наймолодших глядачів. Автор ідеї – Вадим Мірошниченко, директор Будинку дитячої творчості, педагог, режисер, ігромайстер. Автор сценарію – Наталія Мієдінова – головний режисер Київського палацу дітей та юнацтва, соціальний педагог, відомий ігромайстер.

По закінченню вистави, хлопчики та дівчатка мали змогу відвідати Всеукраїнську виставку-конкурс дитячих малюнків "МамоЯмалюю" та безпосередньо на місці віддати свій голос за роботу, яка сподобалась найбільше.

Провівши дозвілля оригінально та з користю, батьки та діти дякували команді Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова за веселий настрій, незабутні враження та приємні подарунки!

Ми, в свою чергу, плануємо й надалі організовувати подібні розважальні заходи для молодого покоління, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА