17:56 26.12.2013

Оргкомітет "Євробаскет-2015" підписав і передав владі приймаючих міст договори про проведення турніру

2 хв читати
Оргкомітет "Євробаскет-2015" підписав і передав владі приймаючих міст договори про проведення турніру

Місцевий організаційний комітет "Євробаскет-2015" підписав договори про співпрацю з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу та передав їх до Донецької, Дніпропетровської, Львівської, Одеської та Харківської міських рад та Київської міської державної адміністрації.

"Договори визначають правовідносини між організатором та приймаючими містами Євробаскету-2015 за всіма аспектами підготовки турніру і передбачають розроблення цілої низки концепцій. Основою для співпраці з містами-господарями є угода про проведення турніру, укладена між Федерацією баскетболу України (ФБУ) та ФІБА Європа, а також досьє заявки, до якого увійшли письмові гарантії приймаючих міст про всіляку підтримку проведення Євробаскету-2015 в Україні", - зазначено в повідомленні прес-служби МОК "Євробаскет-2015" у четвер.

Директор турніру Євробаскет-2015 Маркіян Лубківський зазначив, що ці договори регулюють питання підготовки транспортної, дорожньої, спортивної, готельної інфраструктури міст, питання промоушену чемпіонату, а також належного рівня безпеки, охорони правопорядку та медичного обслуговування під час турніру.

"Ми очікуємо, що найближчим часом міста підпишуть договори зі свого боку. Хочу нагадати, що підписання такого договору ще не гарантує проведення турніру в місті. Однією з головних передумов проведення є наявність побудованої арени, яка відповідає усім вимогам ФІБА Європа", - наголосив він.

Як повідомлялося, Україна 18 грудня 2011 року отримала право на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловічих збірних у 2015 році. До проведення матчів турніру готуються Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків і Львів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА