11:24 31.01.2014

Визначено логотип заявки України на право приймати зимову Олімпіаду-2022

2 хв читати

У рамках урочистої церемонії проводів олімпійської збірної України на зимові Олімпійські ігри 2014 року відбулася презентація офіційного логотипу заявки Львова на право проведення Олімпіади-2022.

"Логотип, який представлятиме у світі Львів і Україну, обрано не в кабінетах. У його виборі взяли участь майже 60 тисяч українців. Голосування тривало з 13 по 26 січня на спеціально створеному сайті www.lviv2022.in.ua. За логотип-переможець проголосували понад 32 тисячі українців", - зазначив в. о. віце-прем'єр-міністра України Олександр Вілкул.

Чотири запропоновані на вибір варіанти логотипів розробили всесвітньо відомі компанії North design і Теnео, які мають успішний досвід у розробці логотипів і позиціонуванні багатьох Олімпіад і чемпіонатів світу.

"Логотип-переможець гармонійно поєднує відкритість Львова світові, його багатонаціональність, мультикультурність і водночас - високу толерантність, привітність. Також у логотипі глибока, стародавня культура міста й регіону поєднується з надзвичайними природними умовами - унікальними Карпатами, які є невід'ємною частиною історії та справжнього міста Лева і його гостей", - наголошує в повідомленні прес-служби НОК України в четвер.

Генеральний директор заявочного комітету Львів-2022 Сергій Гончаров зазначив, що триває дуже жорстка боротьба за право прийняти Олімпіаду. "В нас дуже серйозні конкуренти. Але сам факт участі України в цьому змаганні є важливою складовою популяризації країни, Карпатського регіону та Львова. Для підготовки заявки ми залучили найкращих світових фахівців", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА