10:07 16.05.2014

ФІБА-Європа відклала рішення щодо Євробаскету-2015 в Україні на червень

1 хв читати

ФІБА-Європа ухвалить рішення про долю чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року серед чоловічих збірних в Україні в першій половині червня.

"Президентові Федерації баскетболу України Олександру Волкову вдалося переконати керівництво ФІБА-Європа не забирати Євробаскет-2015 в України. У рамках Генеральної асамблеї ФІБА-Європа відбулося засідання й обговорення українського питання. О.Волков запропонував дочекатися обрання нових керівних органів ФІБА-Європа, дочекатися результатів президентських виборів в Україні, після цього проаналізувати стан підготовки до турніру, розвиток внутрішньополітичної та економічної ситуації в Україні, питання безпеки, і ухвалювати рішення", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор турніру Єврaобаскет-2015 Маркіян Лубківський.

"Це рішення демонструє велику довіру до України з боку ФІБА-Європа, віру в успіх цього проекту. Тепер Україна має продемонструвати відданість цьому проекту", - зазначив він.

Як повідомляє прес-служба ФБУ, 17 травня відбудуться вибори нового президента та нового складу Ради ФІБА-Європа. "Рішення про долю Євробаскет-2015 буде ухвалено на засіданні Ради ФІБА-Європа в першій половині червня її новим складом", - йдеться в повідомленні.

Україна отримала право на проведення фінального турніру Євробаскет-2015 18 грудня 2011 року. Заявки на прийом матчів турніру подали Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків та Львів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА