15:42 18.06.2016

УЄФА відкрив справи проти футбольних федерацій Хорватії та Туреччини

2 хв читати
УЄФА відкрив справи проти футбольних федерацій Хорватії та Туреччини

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) розпочав розслідування дисциплінарної справи проти Хорватського футбольного союзу за неналежну поведінку фанатів на матчі групового етапу ЧЄ-2016 Чехія-Хорватія.

Як повідомляється на офіційному сайті УЄФА в суботу, хорватських фанатів звинувачують у використанні піротехніки, метанні предметів на поле, заворушеннях на трибунах і расизмі.

Справу буде розглянуто 20 червня.

17 червня збірні Чехії та Хорватії завершили внічию - 2:2 (0:1) матч групового етапу чемпіонату Європи у Франції.

У грі, що відбулася в Сент-Етьєні, на 37-й хвилині зустрічі Іван Перішич вивів хорватів уперед. На 59-й хвилині Іван Ракітіч забив другий м'яч у ворота Петра Чеха. На 76-й хвилині Мілан Шкода відквитав один гол.

Коли до кінця основного часу матчу залишалося близько п'яти хвилин, арбітр зустрічі англієць Марк Клаттенбург перервав гру, оскільки на поле полетіли фаєри, а на трибуні вболівальників збірної Хорватії розпочалася бійка. Через кілька хвилин гру було відновлено, і коли пішов компенсований час збірна Чехії зрівняла рахунок. Це зробив у результаті пенальті, призначеного за гру рукою захисника хорватської команди Томаш Нецід, що вийшов на заміну наприкінці матчу.

13 червня УЄФА вже відкривав справу проти хорватів - за використання піротехніки фанатами на матчі групового етапу з турками. Також під час цього двобою хорватський фанат вибіг на поле.

Крім того, в суботу сайт УЄФА повідомив, що відкрито дисциплінарну справу і проти Турецької футбольної федерації - за неналежну поведінку фанатів на матчі групового етапу ЧЄ-2016 Туреччина-Іспанія. Турецькі вболівальники використовували піротехніку, кидали на поле сторонні предмети. Крім цього, їх звинувачують у забіганні на поле.

Справу буде розглянуто 20 червня.

Напередодні іспанці в Ніцці розгромили турків з рахунком 3:0.

13 червня УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти турків за те, що їх фанати в матчі з хорватами запалювали фаєри і кидали предмети на газон.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА