09:15 09.10.2017

Уболівальникам нагадують про обов'язкову наявність посвідчення особи для відвідування матчу Україна-Хорватія

2 хв читати
Уболівальникам нагадують про обов'язкову наявність посвідчення особи для відвідування матчу Україна-Хорватія

Федерація футболу України та Національного спортивного комплексу "Олімпійський" нагадують, що квитки на матч відбіркового етапу ЧС-2018 між збірними України і Хорватії в Києві є іменними і для проходу за ними на стадіон необхідно мати з собою документ, що засвідчує особу.

"ПІБ кожного вболівальника друкується на квитку, а потрапити на стадіон можна, тільки пред'явивши один з документів: паспорт громадянина України або іншої країни; закордонний паспорт України або іншої країни; свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) - копія; посвідчення водія; іменну банківську картку з фотографією; інший документ, що посвідчує особу відповідно до закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, засвідчують особу чи її спеціальний статус", - ідеться в повідомленні прес-служби НСК "Олімпійський".

Правоохоронні органи підвищать заходи безпеки на матчі, тому перед турнікетами буде розташована лінія металодетекторів та буде проводитися додатковий огляд, глядачі мають приходити на стадіон заздалегідь. Ворота "Олімпійського" відкриються о 19:00, більш ніж за дві години до початку матчу (21:45).

Крім того, НСК нагадує, що буде обмежено роботу низки станцій метрополітену: за годину до початку матчу (о 20:45) станція метро "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід пасажирів (поїзди прямуватимуть без зупинки), станція "Палац спорту" буде закрита на вихід, а станція "Площа Льва Толстого" буде закрита на вхід. По завершенні матчу залежно від пасажиропотоку, може бути обмежений вхід пасажирів на цих станціях.

У матчі з Хорватією 9 жовтня збірній України обов'язково потрібно перемогти для продовження боротьби за право зіграти на ЧС-2018 в Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА