15:25 18.05.2018

"Украерорух" забезпечить прийняття всіх рейсів на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА

1 хв читати
"Украерорух" забезпечить прийняття всіх рейсів на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА

Державне підприємство з обслуговування повітряного руху України ( "Украерорух") забезпечить диспетчеризацію всіх авіарейсів до фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі підприємства.

"Ми дуже занепокоєні тим, що стосовно державного підприємства ведеться гібридна війна в інформаційному просторі! Хтось маніпулює фактами, щоб спотворити імідж України на міжнародному рівні, використовуючи чесне ім'я наших диспетчерів, готових прийняти всі рейси з футбольними командами, уболівальниками і гостями, які прилетять до Києва на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА 2018 26 травня 2018 року", - наголошується в повідомленні.

В "Украерорусі" наголошують: підприємство завжди гарантувало повну безпеку повітряного руху України, і надалі це робитиме.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що колектив "Украероруху" попереджає про можливий страйк авіадиспетчерів напередодні фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві в зв'язку з тим, що їхні вимоги про звільнення керівництва підприємства ігнорують вже більше півроку. Рішення про можливі страйки, за словами голови ради підприємства Кирила Поліщука, співробітники "Украероруху" обговорили на останній трудовій конференції колективу 25 квітня 2018 року.

Як повідомлялося, "Євроконтроль" не бачить проблем із диспетчеризацією додаткового авіатрафіку в Україні напередодні фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА